Hvordan snakker du med dit barn om hash?

Sundhedsstyrelsen har lanceret et site, der skal klæde forældre på til at tage snakken med deres børn. Sitet tilbyder både viden og dialogredskaber.

Hvor farligt er cannabis? Hvordan påvirker det hjernen? Og hvordan undgår du diskussionsfælden, når du tager snakken med dit barn om hash?

Det er nogle af de spørgsmål, du kan finde svar på, på snakomhash.dk. Sitet er målrettet forældre og har til formål at skabe viden om cannabis, og klæde forældre på til at tage snakken med deres børn.

”Mange forældre har svært ved at snakke med deres børn om hash, fordi de ikke føler sig ordentligt klædt på.

Videndelen er fyldt med faktuel viden om cannabis, hvor det bliver beskrevet, hvordan cannabis påvirker hjernen, hvor farligt det er, og hvilke skadevirkninger, der er forbundet med indtagelse af hash. Sitet giver også svar på nogle af de myter, der findes om cannabis og på, hvordan forskellige typer cannabis adskiller sig fra hinanden.

Den anden del af sitet giver forældre konkrete dialogredskaber til, hvordan man bedst kan tage snakken med sin teenager om hash. Artiklerne er målrettet efter de forskellige udfordringer, man som forælder kan have, når snakken skal tages. Det gælder både den generelle snak, hvor der ikke nødvendigvis er en bekymring, men også forældre med bekymringer for en ung, der er begyndt at eksperimentere med cannabis.

http://snakomhash.dk/